Най-често задаваните въпроси и разбира се техните отговори

Как става записването?

Можете да заявите желание като посетите офисите на нашата Образователна академия - адрес 1 е с. Лозен, ул. Горник 6 (под офиса на БОЛ БГ ИЗТОК ООД) и адрес 2 е кв. Горубляне ул. Самоковско шосе 66 ет.1 офис 2 (над супермаркет 345). Преди записването е необходимо да направите тест за определяне на нивото, който се провежда на адреса на академията, също така е много важно заедно с нашите сътрудници да поставите правилните цели, който искате да постигнете с вашето обучение. Графикът на занятията се определя спрямо вашето свободно време и това на академията. След определяне на нивото, целите и графика можем да пристъпим към записването ви определен курс.

В какви срокове мога да запиша курса?

Записването за курс с групово обучение става максимум 1 седмица преди стартирането му. Ако изпуснете срока е възможно да бъдете записан, ако успеете да наваксате материала и след разрешение на преподавателя.

Мога ли да се запиша по телефона?

За съжаление няма как да се запишете по телефона, Академията има желание да ви предложи максимално подходяща за вас услуга, което няма как да стане, ако нямаме представа за вашето ниво и цели. Най-добрият вариант е да направим входният тест или събеседването с вас. Ако сте начално ниво, можете да запазите вашето място в избраната от вас група по телефона, но е необходимо да дойдете на нашите адреси, за да се запишете.

Колко са големи групите?

Възможностите за записване са – индивидуални уроци и група (от 2 до 6 курсиста)

Малка група:
Предимства:
• Еднакво ниво - По-голяма възможност за формиране на група с курсисти на сходно ниво. Скоростта на напредък се определя от общото ниво на курсистите и преподавателя.
• Бърз напредък – курсистите се научават да работят в екип и едновременно с това конкурентна среда. Това позволява по-бързото развитие поради състезателният дух.
• Социализация – курсистите свикват със своите съученици и те стават приятели освен в учебната зала и в живота.
• Забавно – нашите уроци са неповторими

Индивидуални уроци:
Предимствата на индивидуалните уроци са:
• Индивидуализиране на урока – степента на трудност и скоростта на напредък се контролират от курсиста и преподавателят
• Индивидуални цели – възможно е да се поставят индивидуални уникални цели спрямо нуждите на курсиста
• Гъвкаво време – възможно е да се договаря промяна на времето за провеждане на урока при непредвидени обстоятелства

Какво представлява теста за входно ниво?

Теста за входно ниво има две форми:
- писмен 60 минутен тест или
 - устно осъбеседване.
И двете форми са безплатни. Предимството на хартиеният тест на място в академията е, че можете да видите грешките си и да ги коментирате с наш преподавател веднага, както и че този тест може да остане за референция за напредъкат ви.

Резултатите от тези тестове се съобщават на бъдещият курсист в рамките на 3 работни дни от полагането на тест.

Как става плащането?

 

 

Таксата може да бъде платена на месечни вноски, като плащането се извършва предварително преди провеждането на уроците. Имате възможност също така да платите 4 месеца на веднъж, срещу което ще получите 5% отстъпка, или всички 8 месеца на веднъж, срещу което ще получите 10 % отстъпка

Какви учебници ползвате? Откъде мога да ги закупя? Мога ли да си ги ксерокопирам?

Относно английският език ние работим екслузивно по системите на Cambridge и техните учебници. Относно другите курсове за всеки курс можете да получите повече информация при записването му.

Учебниците можете да закупите от търговската мрежа или чрез нас с поръчка 7 дни преди стартирането на курса. 

Образователна академия Smile насърчава спазването на законодателството по отношение на защитата на авторските права и препоръчва на своите курсисти да използват само оригинални учебници. Ефективността на комплект оригинален учебник, учебна тетрадка и CD е с около 30% по-висока, отколкото тази на фотокопирани. Всички учебници, доставяни от Образователна академия Smile са оригинални от официален вносител или издателство на съответният учебник.