Френски език

DSC00127

DSC00459

DSC00987

Когато стане дума за романтика на първо място винаги се сещаме за Париж и Франция. Представи си да се разхождаш по Шанз Елизе и по малките парижки улички, да хапваш гурме ястие и да опитваш от френското вино, комбинирано безупречно с безкрайно разнообразните френски сирена. 
Повози се с нас с лодка по река Сена, виж замъците по Лоара с прекрасните градини и незаменимата история и вкусните сладки френски палачинки – влюби се във Франция. Да научиш език е лесно – запомняш думички, малко граматически правила и си готов да го говориш. Да разбереш един народ това е предизвикателство, тук трябва да се вложат много повече усилия. Изискват се желание за знание, сърце пълно с копнеж – любов към културата, душа изпълнена с усет към забава. Ако желаете да научите езика и културата на Наполеон, Шарл Перо, Едит Пиаф, Мария Кюри и други, станете част от голямото семейство на Образователна академия “Smile”!

Уроци за деца и възрастни по Френски език веднъж или два пъти седмично по 2 уч.ч.. За записване на пробен час, моля пишете ни във формата в Контакти

DSC00903

DSC01071

DSC01647