Ученето при нас е приятно и забавно, защото се стараем всеки урок да е полезен, разнообразен и интересен. В Образователна академия Smile няма да ви предложим просто „продукт“, тук ще споделим с Вас любовта си.
Имаме отличен преподавателски екип. Обичаме работата си и сме професионалисти. Държим на високо качество на обучението. Прилагаме специално разработена методика, която непрекъснато подобряваме и адаптираме към нуждите на курсистите си.
Работим в малки групи, за да бъде обучението възможно най-ефективно. Съобразяваме се с нуждите и изискванията на курсистите си.
Освен да учим, играем и се забавляваме правейки проекти, играейки различни игри и упражнявайки се на нашите интерактивни дъски.
Всеки месец организираме извънкласни мероприятия по английски, френски и/или гръцки език.
От новата учебна година ще имате достъп до нашата интернет система, в която ще можете да виждате какво сме взели всеки път, какво е пропуснало Вашето дете и допълнителни задачи и игри
В нашето кътче близо до Лозенската гора ще се почувствате уютно, като у дома си, и ще откриете много нови приятели.

Образователна академия Smile разполага с богата материална база за обучение на деца и възрастни: нестандартна мебелировка, изобилие от оригинални учебни материали, Монтесори играчки, карти на Глен Доман, компютри, интерактивни дъски и игри, интернет система за допълнителни материали и за да следите прогреса на Вашето дете. Всичко това създава огромно разнообразие в чуждоезиковото обучение и допринася за бързото и ефективното научаване на езика.